|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
admin Administrator główny
|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 10:40 am Temat postu: Co sądzisz o WEBCORE.pl? |
|
|
Rozpoczynam ten wątek aby dowiedzieć się jak oceniacie nasz portal.
Czy liczba informacji jest wystarczająca? Czy są rzeczy wymagające poprawy? Zapraszam do wypowiadania się na forum. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
patryk0402
|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 12:58 pm Temat postu: |
|
|
Mi się podoba wasz portal, ale mam kilka uwag:
Newsy, powinny być aktualizowane częściej
Reklama Google, środkowa belka na SG
to wszystkie wasze minusy, ni i jeszcze jedno
tekst: Wersja Beta |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Piotr L.
|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 3:21 pm Temat postu: |
|
|
Witaj patryk, dziekujemy za uwagi.
Niestety reklamy googla - narazie muszą być, wbrew pozorom i innym serwisom - nie są to reklamy nachalne, ale czasami (o dziwo ) są przydatne.
Jeśli chodzi o sam fakt umieszczania reklam, niestety utrzymanie serwisu troszkę kosztuje, a sam serwis jest nonprofit.
Nie zamierzamy aby był on serwisem, w którym za dostęp do niego, płacić będą użytkownicy.
Wersja beta - serwis został przeniesiony na nowy serwer, niestety forum uległo uszkodzeniu, dlatego do czasu aż cały serwis nie zostanie sprawdzony, wersja beta będzie widoczna. _________________ Portal webmastera
Projektowanie stron www
Najlepsze konta bankowe |
|
| Powrót do góry |
|
 |
antek_16
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 3:05 pm Temat postu: |
|
|
| Witam wszystkich. Jest to moj 1 post na tym forum. Portal oceniam pozytywnie. Jak na wersję Beta jest calkiem dobrze. Wszystko za darmo - to się ceni. Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Piotr L.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator główny
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 7:52 am Temat postu: |
|
|
Witamy. Zapraszamy do korzystania z portalu.
pozdrawiam wszystkich użytkowników! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Buldog
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 9:13 pm Temat postu: |
|
|
Jako że to mój pierwszy post chciałbym się serdecznie przywitać.
Portal oceniam pozytywnie. Profesjonalna grafika, nie choinka, dużo ciekawych artykułów. Dodajcie więcej o phpBB ponieważ to najpopularniejszy skrypt for.
Forum słabe. Styl darmowy nie pasujący do strony. Brak modyfikacji na forum pomagających odnaleźć się na forum. Bardzo chętnie mógłbym się zająć tym. Więcej szczegółów na PW.
To tyle ode mnie. Pozdrawiam i życzę sukcesów. _________________ Kontakt: PW lub Meil |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ziele
|
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 8:07 pm Temat postu: |
|
|
Ja w sumie tak samo jak poprzednik.. Strona wygląda bardzo profesjonalnie. Prosto i elegancko czyli tak jak powinno być. Żadnych błyskotek, beznadziejnych efektów, reklamy się tak bardzo nie narzucają..
Ciekawe artykuły.
Forum.. Tak. Tu sytuacja jest o wiele gorsza. Forum jest w ogóle nie rozwinięte na darmowym skrypcie z darmowym themem  _________________ Kto jest twoim ulubionym użytkownikiem webcore i dlaczego właśnie Ziele.?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|